Imatge

Un passet enrera…

20121117-205055.jpg

per anar cap endavant…

Hi ha persones que per fora semblen molt fortes, no volen mostrar cap debilitat i enganyen tots els del seu voltant sense voler-ho realment, encara que siguin petites…i avui n’he conegut una!

Hi ha persones que tenen molta pressa per conèixer món i les persones que hi viuen, encara que siguin petites…i avui n’he conegut una!

Hi ha persones que t’estimes tot i només fer tres dies que les coneixes encara que siguin petites…i avui n’he conegut una!

Hi ha persones que t’adones que s’assemblen molt a tu i amb les quals intueixes que hi tindràs una relació molt especial encara que siguin petites…i avui n’he conegut una!

Hi ha persones que necessiten fer un passet enrera per agafar embranzida i llavors fer-ne dues endavant encara que siguin petites…i avui n’he conegut una!

I també hi ha persones que reuneixen totes aquestes característiques i més que me’n dec deixar, encara que siguin petites…i avui n’he conegut una…el Nil…

One thought on “Un passet enrera…

  1. Nosaltres també estem coneixent una faceta teva que tenies amagada i que ens fa emocionar cada dia més. Aquest escrit últim m’ha fet plorar a llàgrima viva, no deixis de fer posts com aquests, és brutal!!!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s