Imatge

Una peixera de color blau…

20121118-221636.jpg

Tenia previst fer un altre tipus de post avui, però com que les coses succeixen quan succeixen i no ho podem triar, al final m’he adonat que tot és qüestió de temps.

El temps és relatiu, deia Albert Einstein, però no vaig per aquí…o sí. I tant que és relatiu…no us ha passat mai que quan us ho passeu molt bé, el temps vola, i quan us ho passeu molt malament, el temps es ralentitza??? Doncs seguint aquesta lògica ara mateix el temps se’m para (i podria ser que estés viatjant a la velocitat de la llum, però no ho crec; i, a més, això convertiria aquest post en científic, i no és la meva idea).

Resulta que quan veus que algú està patint i no hi pots fer res, el temps es va ralentitzant fins al punt que quan mires el rellotge, gairebé s’ha parat, i ja no saps si ha passat un dia, n’han passat dos, o n’han passat tres!
Et diuen que tal cosa durarà mitja hora o que tal altra NOMÉS són vint-i-quatre hores? Només? Doncs resulta que un dia, amb la meva percepció de temps actual, pot equivaler a un any aproximadament!
Diu una dita catalana que “el temps és relatiu i depèn del costat de la porta del lavabo on estiguis”…jo, ara mateix estic a fora!

Ara mateix necessito dissociar-me i mirar les coses de molt lluny ( qui hagi fet PNL pot saber de què parlo ) perquè dos quilos de Nil a la incubadora, amb una via i amb un llum de color blau, es fan difícils de mirar. Quan m’ho miro de lluny i em vaig acostant a la sala, em fa l’efecte que és una peixera! I vulguis que no, imaginar-me que és un peix que li donen el menjar cada 3 hores i que un dia me’l portaran i em diran: ja te’l pots emportar!!!!!! …m’ho fa una mica més fàcil…

One thought on “Una peixera de color blau…

  1. Retroenllaç: Dos regals inesperats… | Les personetes creatives

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s