Imatge

Els pares quàntics (o com el fet de ser pares ens dóna superpoders…on vas a parar!)

20130502-195246.jpg

Ara fa uns dies vaig penjar un post sobre “els nens quàntics” i, per tant, no explicaré les bases de la física quàntica aplicada a les personetes creatives que són els nens (podeu recuperar el post si us vé de gust). Però del que sí que m’he adonat, és que els pares…i mares…també som quàntics!!!!
Amb tantes demostracions de física quàntica a nivell supraatòmic, potser al final em donaran el Nobel de Física…o no!!!!
M’he adonat que quan ens convertim en pares, passem de ser humans monotarea i, en alguns casos, multitarea…a ser regits per les lleis del món subatòmic! I m’he adonat d’això, perquè és un requisit bàsic de la paternitat si vols sobreviure. En el meu cas, he arribat a l’extrem de dormir i estar despert al mateix moment!! Sóc com un superheroi!!! És la manera que he trobat de descansar quan el meu nen de dos anys i mig no para quiet i el meu nen de sis mesos no s’adorm…
Una part del meu cervell dorm, i l’altra part està desperta, i així si hi ha alguna situació de “perill”…com pot ser la gana del petit o que al gran li ha caigut la torre que estava fent amb les peces per cinquena vegada consecutiva…hi vaig immediatament! És difícil d’explicar, per això és física quàntica, però estic en els dos estats simultàniament!!!!!

Si algú em demana si m’agrada ser pare…els dic que sí!!! Té coses bones i coses dolentes…hi ha dies de tot…però fins que no ets pare…no tens superpoders!!!!! I això, la gent que no té fills, s’ho perd!

Hi ha altres situacions on els pares demostrem els nostres superpoders quàntics, com podria ser el canvi de lloc instantani!!! Si heu vist algun episodi de “Bola de Drac” sabreu de què estic parlant: el teu fill se’n va corrent i quan arriba al lloc…tu ja hi ets a davant!! Se’t torna a escapar…i et torna a trobar just al seu davant!!! És un canvi de lloc instantani molt útil, perquè et dóna més temps per fer altres coses importants, com acabar-te el tallat sense escaldar-te la llengua i poder arribar on és el teu fill!!

Ara us donaré una llista dels superpoders. Alguns són immediats i et són concedits en el moment de néixer el teu fill/a, i algun s’ha d’entrenar una miqueta…

No heu pensat de vegades que us agradaria ser invisibles???? Doncs si sou pares…ho podeu ser!!! Tu li dius al teu fill que se’n vagi a dormir quan encara no té son, que sol ser el 100 % dels dies del món mundial…i no et veurà!!! Ni t’escoltarà!!! Ets totalment invisible!!!! Passaràs per davant d’ell i cridaràs tot el que vulguis, i ell seguirà fent el que estava fent…impassible…perquè ets invisible!!!!

I aquí no s’acaba…vols visió nocturna??? Com el Batman??? Doncs la tens!!! I com sino et mouries per casa teva amb els llums tancats per no despertar el teu fill de sis mesos, que t’ha costat dues hores, dos bibis, un xumet i dues granades de mà per adormir-lo…NOTA: fins que no aconsegueixes el superpoder, et lleves al matí amb uns misteriosos morats al cos, tots a l’alçada dels mobles que tens al pis.

I què me’n dius de tenir la força del Superman? La tens!!! O com et penses que pots agafar 22 quilos de fills repartits entre tots dos de desigual manera, més les bosses de plàstic “talla-dits” del Pryca (algun dia em cauran les bosses amb els deu dits enganxats…), més anar empenyent el cotxet amb el peu mentre obres la porta de baix a casa???

Voleu un sentit de l’oïda biònic??? com l’Spiderman??? També el tens!!!! Tu estàs a una punta del pis…el teu fill, a l’altra…ell es dóna la volta al llit i se li escapa un petit plor…o un ronc…o un pet…o tot alhora i…ja estàs despert!!!!
Si combines tots els superpoders que tens, abans que acabi el petit plor ja ets allà al seu costat, esquivant tots els mobles de la casa amb els llums apagats…amb un bibi preparat en dos segons (per “siduncas”)…amb bolquers i “toallitas” a l’altra mà…

…i de què et serveix ser invisible aquí? Doncs perquè la teva parella no et veu…i segueix dormint com sino passés res!

Au, bona nit superherois quàntics!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s