La Teoria del CGP (Camp Gravitatori Propi): el nen “tupit”

3250c12a7dd1dd613f60c146989abe9b

Suposo que era cap al setè mes d’embaràs de la Mariona més o menys. Estàvem a Cal ginecòleg i li vam demanar si el Nil anava bé de pes…si era gran…si tenia tots els dits de mans i peus…les típiques preocupacions d’uns futurs pares (encara que ja teníem el Martí), i ens va contestar que estava tot bé i que semblava “tupit”. Això vol dir que no era molt llarg, però que sí que semblava que pesava força per la mida que tenia. I nosaltres, ens ho vam creure, que per alguna cosa, és l’especialista…

El problema va venir que el Nil va tenir ganes de néixer una mica abans del que li tocava. Concretament a la setmana 34 + 6 dies (que és una mesura temporal que només entenen les mares i pares embarassats i que s’oblida ràpidament per passar a comptar en mesos i que, aquesta, és una mesura que s’oblida ràpidament per passar a comptar en anys)…

I clar, el Nil feia 2,365, que era un bon pes per a un prematur de la seva setmana. El problema va ser que en 10 dies, es va quedar en 2 quilos justets…I llavors em venia al cap allò d’un nen tupit, i vaig pensar que el metge s’havia equivocat en les seves prediccions de nen “tupit”.

El Nil anava recuperant pes fins al febrer que va agafar una bronquitis d’aquelles que costa respirar…a pares i fills…i que els fa perdre la gana entre lleugerament i moltíssim-que-t’hi-cagues!!!! Així que de pes…poquet i de “tupit” tampoc.

La sorpresa va arribar a la revisió dels 8 mesos (bé, sorpresa, sorpresa, no, perquè ja se li veia!) quan la bàscula ens va corroborar una cosa que els meus braços ja sabien…que feia 10 quilos!!!! I pel que sembla ara ja deu estar cap als 11 (sempre segons els meus braços) i a punt d’atrapar el Martí…ara sí que tenim un nen “tupit”!!!!

I què vol dir “tupit”????? Doncs un nen…dens!!!! Dens, és poc:

El Nil és tan dens que els seus àtoms tenen el nucli de protons, neutrons i electrons!!!! Els electrons no giren al voltant del nucli, perquè no hi ha espai per girar…estan massa atapeïts!!!

El Nil és tan dens que el 90 % del seu cos no està fet d’aigua…està fet d’una barreja de polvoró i torró de xixona!!!

El Nil és tan dens, que si li tiro el Mic mentre està dret crea una òrbita pròpia i comença a girar al voltant de la seva cintura (si en tingués!). És el que jo anomeno la Teoria del CGP. Un objecte, com més dens sigui més gran crea el camp gravitatori al seu voltant. He d’anar en compte perquè si li acosto massa les joguines petites, es desintegren quan sobrepassen el límit de Roche per l’efecte de marea que fa el Nil! Necessita joguines grans, que suportin el camp gravitatori que crea al seu voltant!

El Nil és tan dens que aviat s’acceptarà que els objectes més densos de la galàxia són els forats negres, les estrelles de neutrons i el Nil, però no necessàriament en aquest ordre!!!!

El Nil és tan dens, que, ara, fins i tot les prediccions del ginecòleg, ens semblen curtes!!!!

El Nil és tan dens que algun dia tinc por que es col.lapsi sobre sí mateix i acabi explotant com una supernova!!! I el forat negre que deixarà serà tan “tupit” que pateixo que no arrossegui tots els objectes coneguts i ens deixi sense univers conegut!!!

Diuen que al centre de la nostra galàxia hi ha un forat negre super massiu, una espècie de Nil, i que sol ser bastant habitual a totes les galàxies.

Jo, d’una cosa n’estic segur, el Nil, quan va néixer, i durant 13 dies, va ser el centre de l’univers…el nostre univers, de la Mariona, meu i del Martí…

One thought on “La Teoria del CGP (Camp Gravitatori Propi): el nen “tupit”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s