Un paloooooooooooo!!! Un palooooooooo!!!

Avui no calen gaire paraules per definir el video que us he posat (és un video…mireu-lo!!!).

El poso, primer, perquè la gent que no conegui el Martí, el puguin conèixer una miqueta més, i, després, perquè encara em fascina aquesta capacitat de sorprendre’s, infinita, que tenen els nens i que els adults anem perdent amb els anys.

Es tractaria de no perdre-la mai, per fer de cada moment un moment únic.

L’altre punt que vull mostrar amb el video és la imaginació, també infinita que tenen els nens, i que fa que qualsevol cosa que facin sigui el que ells vulguin!!!! En el cas del video, el Martí havia fet una torre fins al cel, que feia uns moments era un drac!!!

Aquesta capacitat de veure vàries coses en una de sola també l’anem perdent amb els anys, per vergonya, per l’educació rebuda, per les creences, els valors, les experiències vitals, i fa que ens perdem una part molt important de tot el que podríem arribar a veure!!

Segurament, i dic segurament, si mantinguéssim aquesta capacitat fins a ser adults, seríem una miqueta més flexibles amb l’altra gent i amb els problemes, ja que seríem capaços de veure’ls de moltes maneres diferents (tampoc cal que siguin dracs, però!).

Ara estem en aquella etapa del Martí, que s’emociona amb tot, i anar pel carrer amb ell és divertit i provoca vergonya aliena a parts desiguals, perquè el pots portar a sobre les espatlles i que es posi a cridar com un esperitat perquè ha vist: un taxi, una “gruga” (que és una grua) o un cotxe de policia!! I ara mateix aquestes 3 coses són les més emocionants del món…i veure un taxi el pot fer la personeta creativa més feliç del món!!! Emocionem-nos amb els taxis tots plegats!!!!

Sí senyor!!! Sí se-nyor!!! Sí senyor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s