La Festa dels Súpers…o gastroenteritis…no sé què triar!

capse-postfesta

Aquest cap de setmans era d’aquells que estan marcats al calendari de ja fa molt temps…És el primer any que el Martí i, per tant, el Nil, volen anar a la festa dels Súpers. No m’entretindré amb tot el que significa, però, pels nens i nenes és una festa on coneixen molts dels personatges que miren cada dia a la tele…i pels pares, un cap de setmana de cues variades per fer qualsevol activitat infantil…o això suposo que deu ser pels comentaris d’amics que hi han pogut anar!
No ha estat el nostre cas! Podíem triar dissabte o diumenge, però el Sr. virus Gastroenteritis (per cert, no entenc la part “enteritis” si tot el que surt del teu cos, és de tot menys “enteritis”, ja m’enteneu!) també es va marcar al seu calendari que seria el seu cap de setmana de visita!

Dissabte al matí quan ens preparàvem per marxar cap a la festa, el Martí no feia molt bona cara (i això que les ulleres del Pau li quedaven molt bé…ku ku mamba…ku ku mamba…). I ja ens havia dit que tenia diarrea. He de reconèixer que és un nen que li agrada parlar d’aquests temes…Nosaltres ja li preguntàvem: “Martí, et trobes bé?”. I la veritat és que sino fos pel detall que vomitava pels “puestus”, ho dissimulava força bé!
A mitja cua de la Ronda Litoral, i algun vòmit després, el Martí va reconèixer que no estava fi i que preferia estirar-se a casa i “gumitar” amb calma, deixant la resta de nens de Catalunya ben nets i polits. Una decisió madura, de nen de gairebé 4 anys…

Li vam dir que si estava bé, hi aniríem diumenge, i, de fet, a mitja tarda ja estava perfecte!!!
Per cert, el Nil, com si res, i que duri!!!

I avui de matinada, i, potser afectat pel tan necessari canvi d’hora, que aconsegueix un enorme estalvi energètic de 10 €/persona, m’he despertat…

…una mica de mareig…molt mareig…descarto un embaràs, i crec que el més fàcil pot ser que el Martí m’hagi passat la seva gastroenteritis! Visites vàries, furtives, amb nocturnitat i alevosia al lavabo, acaben de confirmar-ho. I, per variar, si el Martí anava fent, a mi és com si m’hagués passat un camió per sobre (i, de fet, mentre escric el post, no les tinc totes amb mi encara…).

La Festa dels Súpers queda descartada i, de fet, descarto qualsevol cosa que no sigui sobreviure. Digueu-me exagerat, però és que sóc un tio! I l’exageració vé de fàbrica!

Em passo el diumenge fent viatges entre el llit i el lavabo. Que llarg es fa el camí, de vegades, mare meva!! I a mitja tarda (ara), ja puc fer el cuc des del llit a la nevera, menjar una mica de pà amb pernil dolç (un clàssic!), i després cap al sofà, a sobreviure!!

I, per cert, per molt cert, la Mariona també amb gastroenteritis fent tot el que pot per cuidar els nens, mentre jo només sento les seves veus llunyanes, com un somni i pensant: sino fos per la Mariona i la seva força…com cony m’ho faria quan em poso super-hiper-mega malaltíssim de la muerte….Ella també té gastroenteritis, però si que és la veritat que està una mica més “enteritis” que jo, o això sembla…no ho sé…

I la Festa dels Súpers…doncs…ja s’esperaran a l’any que vé. De fet, l’han pogut veure a la tele…pel que m’ha explicat la Mariona. Jo me l’he perduda tota…quin greu…

P.S.: El Martí volia que guanyés el Sr. Pla…el dolent…en teoria…ahí queda eso!!! Es va enfadar i tot!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s