Tu tingues nens…

Els nens creixen, i ràpid, encara que sembli un tòpic, el Nil, va néixer fa dos anys i mig, prematur, i ara, el “xavalin” parla pels descosits i molt bé. I, a part de parlar bé, diu segons quines coses que sembla impossible que surtin de la seva boca. Us juro que la frase és textual, tal qual va sortir per la seva boca. Suposo que volia rebaixar les expectatives de la trobada amb els seus amics i volia aclarir exactament el que farien i el que faríem nosaltres. Ho va clavar, la veritat!

Nilanimal

4 thoughts on “Tu tingues nens…

  1. Mira la part possitiva, no se li escapa ni una, tonto no és, no! Segur que quan va neixer i el veies a la incubadora no haguessis pensat que seria tant espavilat! Son comentaris d’aquells que s’haurien de dir quan algu esta capficat amb en bebe a la incubadora i no saps com animar-lo, veure que acaben aixi d’espavilats ha de deixar una mica mes tranquil, no?

    M'agrada

  2. T’envio una situacio similar que va passar ahir:

    Estem sopant i se sent un cop! Nil: mama, que ha sigut aquest soroll?? Jo: dons no se vida, alguna cosa haura caigut. El Papa: sa matao Paco!! Nil: papa, qui es el Paco! 😂😂😂😂😂😂 Cal aclarir que fa prop dun mes tenim moviment de gent a casa (paletes, parketista, pintor, el de les finestres i balla metal·lica, etc, clar, ell creu que Paco es algu que no coneix encara!!)

    El 22/06/2015, a les 13:36, Les personetes creatives va escriure: > >

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s