Curiositat…(els 5 valors que vull transmetre als meus fills)

  

De vegades miro i remiro l’Instagram i em surten fotos que no recordava. La majoria, especials, per això hi són. La majoria amb el seu significat, que, de ben segur que va variant amb el temps. Avui n’he trobat una que il.lustra a la perfecció un dels valors que vull traspassar als meus fills, el Martí i el Nil. Ho faig des de l’amor, i pensant que els poden ajudar quan es facin grans…

Els valors i les creences acaben conformant què farem a la vida, perquè ho farem i per a què ho farem. Són la nostra essència. Ens acaben donant una identitat, i, tot i que poden anar canviant durant la vida (i sort n’hi ha, de vegades!) ens regeixen el comportament i l’actitud davant de les coses que ens passen.

Avui, aprofito per recuperar una foto que il.lustri el primer dels valors que vull transmetre al Martí i al Nil…la CURIOSITAT! Aquest el tinc bastant fàcil, es tracta de no tallar-los les ales, perquè és un valor que porten incorporat de fàbrica i només necessitaran poder seguir experimentant i fer-se conscients de l’important que és seguir fent-ho quan creixin (m’ho aplico!).

És el primer post dels 5 valors que vull ensenyar-los. Foto il.lustrativa i petita explicació. I quan siguin grans, molt grans, i jo ja no hi sigui, que puguin remirar pel blog, vegin la sèrie de posts i puguin veure’s de ben petits…essent curiosos. 

NOTA: En aquest cas, la foto és del Martí amb 9 mesos, provant d’arribar a un endoll quan gairebé no podia ni posar-se dret. A L’Escala. De vacances. 

  

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s