M’agradaria que…

Tinc fills. Ja ho sabeu. I, és possible que els meus fills, Martí i Nil, algun dia tinguin fills (no entre ells, espero…). I aquests, més fills. I així anar fent. Suposo que és el que se’n diu tenir descendència i perpetuar la humanitat. I veient determinats personatges que corren pel món, dir humanitat és una mica agosarat, potser.

M’he posat filosòfic, però penso que quan jo (i la Mariona) marxem d’aquest món, aquest seguirà. I el Martí i Nil se’l trobaran. Més o menys arreglat. En principi, el planeta Terra hauria de seguir rodant pel Sistema Solar amb temperatures d’entre -91 C i 57 C aproximadament (digueu-me friki!) fins d’aquí a uns 5.000 milions d’anys quan el sol se’ns empassi (colonitzar Mart potser només ens donarà uns milionets més d’anys de vida. Potser, i dic potser, hauríem de pensar a anar més llunyet. A un altre Sistema Estel.lar, per exemple. Però la idea, mola! Un “ole i ole” per a Elon Musk!).
El que passa és que hi ha molta gent que diu el que s’ha de fer, que s’enriu quan la gent fa determinades coses, tot traient importància al que s’ha fet…són els típics que et diuen: “Quina tonteria, això ho podria fer jo!” “Això ho faria millor!”. Doncs avui, tinc un missatge per a tots aquests…i n’he fet una infografia. Sí, senzilleta, però l’he fet jo. I sino t’agrada, fes-la tu! Apa, ja m’he quedat més tranquil. Una miqueta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s